Afzetcontainer kopen

Hans Porreij Containerservice maakt het mogelijk een brandwerende, ondergrondse of afzetcontainer te kopen

Ook kunt u bij ons terecht voor milieucontainers

U vindt in opslag-, transport-, zee- en accommodatie containers dat Hans Porreij Containerservice uit Sluiskil hier al tientallen jaren actief is. Wij leveren aan kleine en grote bedrijven waardoor wij erg divers zijn.  Wilt u milieucontainers, ondergrondse, brandwerende of afzetcontainers kopen dan heeft Hans Porreij Containerservice de juiste container op maat. Het is echter geen probleem om een eenvoudige afzetcontainer morgen te komen plaatsen, of een perscontainer die vanuit milieuoverwegingen wordt ingezet. Neem een kijkje naar onze website voor de enorme mogelijkheden of bel met 0115-471846 of 06-53261950.  Wij denken met u mee voor een passende container oplossing!

Verhuur of verkoop van milieucontainers met of zonder balenpers of shredder zijn onze specialiteit!

Hans Porreij Containerservice is klein qua bedrijf maar enorm in de keuze. Wij bieden u alle mogelijk advies op het gebied van containers. Omdat wij een uitgebreid netwerk met vakmensen hebben, kunnen wij altijd aan uw vraag voldoen. Ook als u uit het oogpunt van milieu en/of economische overwegingen op zoek bent naar een concept voor afvalverwerking zoals milieucontainers met balenpers, schroefpers, shredder of lekbak, dan zit u bij ons goed. Een overzicht van onze andere speciale containers:

  • Afzetcontainers
  • Strandposten
  • Units
  • Gegalvaniseerde containers
  • Kunststof containers
  • Lift truck attachments
  • Ondergrondse containers
  • Opslagcontainers

Container advies nodig? Kom langs of mail!

Bij het plaatsen van een container wordt vaak advies gevraagd. Daarom kunt u ons bellen, maar ook mailen info@porreij.com. Op onze website vindt u ook uitgebreide informatie. Langskomen mag ook altijd op de Pierssenspolderstraat 117 in Sluiskil. U kunt dan zien wat wij hebben, want een speciale container kunt u zomaar nodig hebben. We zien u graag!

Stalen garage geïsoleerd – Prefab betonnen garage – Afzetcontainer kopen