Over Porreij

logo Hans Porreij Containerservice

Hans Porreij Containerservice – Sluiskil, Nederland – is  een familiebedrijf dat reeds meerdere jaren actief is binnen de containermarkt. We leveren onze producten en diensten aan diverse gemeenten, kleine en grote bedrijven alsook aan particulieren. De firma Hans Porreij levert, repareert en biedt onderhoud aan voor diverse containers, units voor kantoren, sanitair en mantelzorgwoningen en prefabbouwwerken.

Hans Porreij Containerservice – Sluiskil, Nederland –  is een klein bedrijf dat samen werkt met vakmensen, zoals loodgieters- en een timmerbedrijven, die net als ons hun vak goed verstaan. De goederen die wij leveren zijn dan ook van degelijke kwaliteit. De lijnen worden zeer kort gehouden wanneer we in een persoonlijk gesprek bekijken welk product het best bij uw bedrijf past.

Neem gerust contact met ons op voor een kenninsmakingsgesprek om de mogelijkheden door te nemen hoe we u van dienst kunnen zijn…

Hans Porreij Containerservice koopt en verkoopt containers in de brede zin van het woord. Units voor kantoorruimtes, kipkantelbakjes voor agrarische oplossingen, kunststof stapelbakken voor bijv. horeca, cateringbedrijven en ziekenhuizen.

Voor huur  en dienstverlening op maat kunt u ook bij ons terecht van containers en units, technische ondersteuning, onderdelen, ruime ervaring en kennis.

Er wordt opleiding voorzien voor diegene die de installatie bedient en het personeel van de technische dienst. Binnen de 24 uur is er iemand van onze technische dienst op locatie voor het verhelpen van storingen en kleine reparaties.

Preventief onderhoud

Dit houdt in het reinigen en doorsmeren van de installatie met het oog op het voorkomen van grote mankementen en is dus kostenbesparend.

Een overzichtelijk rapport met in de gaten te houden en te vervangen onderdelen en kostennota wordt opgemaakt.

Onderhoud volgens een periodiek onderhoudscontract

Hierbij worden alle onderdelen en mechanismen intensief gecontroleerd en bijgesteld. De frequentie is afhankelijk van het aantal draaiuren.

Revisie van persen (Bij u ter plaatse of in onze werkplaats)

Grote onderhoudsbeurten en revisie van de meeste merken en types van persen.

Ook container(s) te huur EN te koop in TERNEUZEN, SPUI, SLUISKIL, HOEK, ZAAMSLAG, SAS VAN GENT, PHILIPPINE, WESTDORPE, HULST, SINT JANSTEEN, KAPELLEBRUG, HEIKANT, CLINGE, NIEUW NAMEN, GRAAUW, AXEL, ZUIDDORPE, OVERSLAG, KOEWACHT, VOGELWAARDE, TERHOLE, KUITAART, HENGSTDIJK, LAMSWAARDE, KLOOSTERZANDE, WALSOORDEN, OSSENISSE, ZEELAND, NOORD BRABANT, ZUID HOLLAND UTRECHT, GELDERLAND, FLEVOLANT, NOORD HOLLAND, OVERIJSSEL, DRENTHE, FRIESLAND, GRONINGEN, ZEEUWS VLAANDEREN, LIMBURG, BRABANT, NEDERLAND.

Ook container(s) te huur EN te koop in OOSTENDE, BREDENE, DE HAAN, BRUGGE, ZEEBRUGGE, KNOKKE-HEIST, OOSTKAMP, MALDEGEM, EEKLO, ZOMERGEM, LOVENDEGEM, GENT, ZEEHAVEN, SLEIDINGE, KLUIZEN, EVERGEM, ERTVELDE, DESTELDONK, MENDONK, WONDELGEM, WACHTEBEKE, MOERBEKE EKSAARDE, LOKEREN, STEKENE, SINAAI, SINT-GILLIS-WAAS, SINT-NIKLAAS, HAMME, TEMSE, BEVEREN, KIELDRECHT, SCHELDE, BEVEREN, ZWIJNDRECHT, KRUIBEKE, BORNEMBOOM, KONTISH, HEMIKSEM, MORTSEL, ASSENEDE, OOST-VLAANDEREN, WEST-VLAANDEREN, ANTWERPEN, LIMBURG, BELGIE.