Prefab betonnen garage

Prefab elementen kopen en hiermee een betonnen garage bouwen

Hans Porreij Containerservice denkt mee voor een passende oplossing!

Hans Porreij Containerservice in Sluiskil beschikt over meer dan 30 jaar ervaring binnen de containermarkt. Wij zijn in staat om producten te leveren zoals opslagcontainers of prefab garages aan kleine en grote bedrijven, particulieren maar ook gemeenten. U kunt bij ons prefab elementen kopen en hiermee een prefab betonnen garage bouwen. Neem een kijkje naar onze website voor mooie indrukwekkende foto’s over de plaatsing. In één uur wordt uw prefab betonnen garage geplaatst en dat mag u best zien! Bel met 0115-471846 of 06-53261950 voor meer informatie.

De voordelen van een prefab betonnen garage zijn voor u

Hans Porreij Containerservice werkt, als klein bedrijf, samen met vakmensen. U kunt bij ons een prefab garage met prefab elementen kopen en bouwen wij deze met onze unieke 60-minuten montage. Die is degelijk van kwaliteit omdat we al tientallen jaren prefab bouwen met prefab elementen. De voordelen op een rij:

  • Stevige constructie door industriële fabricage;
  • Stabiele betonconstructie met prefab elementen met een minimale wanddikte van 8 cm;
  • Veel binnenruimte (gemiddeld 16% meer dan een gemetselde garage);
  • Optimale aanpassing ten opzichte van de omgeving;
  • Uiterst voordelige prijs-, kwaliteits- en serviceverhouding

Prijzen voor een prefab garage vanaf 4.500,- euro.

Aarzel niet contact op te nemen voor maatwerk met prefab elementen!

U kunt ons mailen op info@porreij.com of breng een bezoekje aan onze website als u ook de bouwtijd wilt versnellen in de uitvoeringsfase door het gebruik van prefab elementen. Wij nodigen u ook altijd uit op ons adres aan de Pierssenspolderstraat 117 in Sluiskil voor een persoonlijk advies. Wij zijn deskundig, denken mee en leveren maatwerk tegen scherpe prijzen. Graag tot ziens!

Stalen garage geïsoleerd – Prefab betonnen garage – Afzetcontainer kopen